Oppdatering

08.03.2018

 

I dag har jeg fått konklusjonen.

 

Etter å ha fått kreftdiagnose, så har det vært en berg- og dalbane med følelser. Ene dagen er alt positivt og ser fint ut, neste dag får man beskjeder som ikke er så gode. Av og til kommer panikken og man greier ikke å sove alene om natten. Andre dager er man positiv og alt er bra.

På mandag var jeg på en undersøkelse der de etterpå sa at svultsen var større enn det man først trodde og i tillegg så det ut som den holdt på å vokse ut på ene siden. Jeg så Fanden på veggen og "gikk i kjelleren" noen dager. 

Men i dag kom konklusjonen etter at de har sjekket bilder og alt: Dritten har IKKE spredd seg, ikke vokst ut på noen sider, er ikke noen andre steder enn der man trodde, OG det ligger sånn til at det skal gå enkelt å operere det bort. Så de har bestemt at behandlingen blir operasjon og at jeg da slipper stråling. Jeg kunne ikke fått en mer positiv beskjed!

Nå blir jeg operert innen to uker, så nå er det bare å vente. 

 

Sjokket har jo imidlertid ødelagt hodet mitt, så jeg sliter fortsatt med hukommelse og konsentrasjon, så det må jeg jobbe opp igjen etterpå. Det har legen sagt at de skal hjelpe meg med senere. 

Ellers må jeg skryte av alle dem som jeg har møtt. FOR noen flotte mennesker som jobber på sykehuset! Helt utrolig flinke og menneskelige. De er så myke og gode og snille at man hele tiden føler seg veldig godt tatt vare på.

 

 

Tilbake