Forutsigelser august 2018

20.07.2018

 

Her kommer MALU's forutsigelser for august 2018.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

Første spåing på veldig lang tid, så mulig jeg er litt rusten, men gir det et forsøk:

Det første jeg fikk opp, er at en stor sannhet kommer frem. Noe som folk blir veldig glad for å høre. Altså som om noe har blitt holdt hemmelig, men nå vil "alle" få vite sannheten. Behøver ikke være gode nyheter, men det er ikke poenget, poenget er at man får vite. 

 

Får opp et høyt hus som en stor blokk med mange etasjer. Minner meg om den blokken i England som brant. Føles ikke som det er i Norge. Den er helt mørk når jeg ser den, så mulig det vil brenne der. 

 

Hele tiden får jeg opp bensinlukt. Tror det har å gjøre med et helikopter/lite fly å gjøre. Mulig det faller ned. 

 

En flink mann får en stor oppgave som er en veldig stor og fin mulighet for han. Kan være innen politikk eller et stort selskap/veldig kjent selskap. Han skal ordne opp. 

 

En kjendis (dame) dør. Det er noe med en mann rundt henne. Vet egentlig ikke om det henger sammen, men enten så har hun en mann, eller så er det en mann som blir syk og tar et "oppgjør" i det offentlige. Altså at han kjemper kampen offentlig. Dette lå på en måte sammen, så mulig de er et par.

 

Trump setter hardt mot hardt mot en annen leder. Han bruker manipulering og annet press. Den andre forsøker å virke selvsikker, men er egentlig veldig nervøs og usikker. Trump får det som han vil. 

 

Får noe med at en avis er i full fyr. Vet ikke om det er symbolsk og viser at en avis må legge ned, eller en avis "tar av" eller om det faktisk brenner i lokalene til en avis. 

 

Det blir noe tull med skoleplasser og det er regjeringen som har laget krøll. Gjort for lite for å få disse plassene frem, eller gitt for lite oppmerksomhet til denne type utdanning. Dette er urettferdig eller veldig dårlig behandling for enkelte.

 

En lys dame og en mørk mann har vært et par. Han har vært utro og funnet seg en ny. Mulig det er den nye damen som han viser seg med som er lys. 

 

To menn skal gifte seg. De viser mye følelser og mye oppstyr. Litt sånn "over the top". Han ene minner litt om eksen til Jan Thomas, så kanskje er det han, eller så er det en som ligner. 

 

 Fasiten

 

 

Tilbake