Forutsigelser september 2018

09.09.2018

 

Her kommer MALU's forutsigelser for september 2018.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

En litt kort versjon denne gangen siden jeg bare har gjort dette for "gøy". Jeg jobber ikke med spåing nå. 

 

Det første jeg får opp, er at noe faller ned. Dette har jeg "sett" flere ganger den siste uken, men får ikke helt fatt i hva det er. Ser ut som et stillas eller noen andre metallstenger. 

 

Så får jeg opp at en offentlig person blir avslørt i løgn/noe ulovlig som er gjort. Siden det ser ut som han kjemper for jobben sin, så tror jeg det er Eirik Jensen. Men da vil enten han bli avslørt som at han har løyet, eller så avslører han noen som har vært med på noe. Noe blir brettet ut. 

 

Det kommer et nytt produkt i butikkene. Ser ut som matbutikker. Forpakningen er gul/oransje med noe grønt. Og det er noen kuler/bobler på. 

 

Det blir litt diskusjoner rundt noe med falskhet i konkurranser som har med Facebook/blogg/internett å gjøre. 

 

Det kommer en varslingssak som har med ansatt i kommunen å gjøre. 

 

Det kommer frem at den som truet lederen i Sverige Demokratene er en ung/umoden person. Han forsøkte å fremstille seg som annerledes/bedre enn han er. Jeg tolker det til at han ikke er tilknyttet organisasjon men ville at folk skulle tro det. Det er i hvert fall ikke slik det virker. 

 

 Fasiten

 

 

Tilbake