Tankefeltterapi er fantastisk!

21.09.2018

 

Tankefeltterapi hjelper for mye man ikke tenker over.

 

Tankefeltterapi kan brukes til mye som i hvert fall jeg aldri har tenkt over: smerter, uro, angst, sjalusi, røykeslutt, sorg, søvnproblemer, flyskrekk og mye annet. Jeg har selv hatt nytte av det.

Når jeg fikk telefonen som sa at jeg hadde kreft, fikk jeg sjokk. Det gjorde at jeg mistet hukommelse og konsentrasjon. På det verste greide jeg ikke å huske 3 tall etter hverandre. Noe kom tilbake etterhvert, men så foreslo Ole, som jeg har kjent i mange år, og forsøke å hjelpe meg med tankefeltterapi.

Allerede etter første behandling (1,5 time) merket jeg at jeg ble bedre. Kroppen begynte å rette seg opp selv. Jeg husket litt bedre og også evnene mine (det at jeg "ser"), kom litt etter litt tilbake. Den tiden fra jeg var sykemeldt, har vært som om jeg har levd i en boble der jeg ikke har tatt inn noe eller engasjert meg i noe. Jeg har bare hatt ett mål: bli frisk.


Hos tankefeltterapeuten viste jeg han også en muskelknute på skulderen som stod opp som en kul. Han jobbet med det i 10 min og kulen forsvant! Den er fysisk borte og har ikke kommet tilbake nå etter nesten to uker. Jeg kan løfte skulderen uten at jeg kjenner noe.


Tenkefeltterapi går ut på at han banker lett på noen punkter, feks på noen fingre, i pannen, osv. Det er ikke vondt eller ubehagelig på noen måte. Det gjør at kroppen fikser opp selv det som er galt.

Jeg kan absolutt anbefale å forsøke dette. Ta gjerne en tlf til Ole og hør om han kan hjelpe om du har noe som plager deg. Han har dessuten en garanti: om du føler du ikke får noe ut av første timen, betaler du ikke. Så hvorfor ikke prøve! Jeg har fått masse hjelp!
Tlfnr til Ole: 41103000.

May Britt (MALU)

 

Tilbake