Forutsigelser oktober 2018

03.10.2018

 

Her kommer MALU's forutsigelser for oktober 2018.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

En litt kort versjon denne gangen siden jeg bare har gjort dette for "gøy". Jeg jobber ikke med spåing nå. 

 

 

Det første jeg fikk inn, var forhandlinger med Russland. Det har med sikkerhet og svik å gjøre. Norge forhandler/diskuterer med Russland.

 

Muligens raser Mannen i uke 2 av oktober. Kanskje ikke hele, men jeg får noe med fjell, traume, sjokk, forandring. I så fall kan det se ut som ting ikke blir sånn som trodd på forhånd, for det virker som noen sier at dette må vi lære av.

 

Det skjer en ulykke med en ung person som er på reise. Det kan gjøre at det skjer en endring i praksisen av reiser eller noe annet som har med situasjonen å gjøre.

 

Det blir en endring i regjeringen på grunn av Hareide. Ser ut som en dame skifter plass eller blir skiftet ut. Ikke Erna Solberg.

Det virker som en veldig kald stemning på Stortinget nå på grunn av det som foregår. En del opplever det som skjer som et svik. 

Hareide kommer først til å virke barnslig, men så greier han å ta seg inn igjen og folk ser han som mer voksen/erfaren. Han inngår et samarbeid med et parti han egentlig ikke passer sammen med, eller som han tidligere har sagt nei til.

 

Det kommer frem at det norske folk fortsatt bruker mye penger på oppussing. Selv om boligprisene går ned, så er vi hekta på å fikse opp hjemme.

 

En "nestenulykke", kan være et forsøk på terror eller lignende. Det er noe som holder på å gå galt, men som blir stoppet. Det blir en diskusjon om at vi må lære av dette og at vi må skjerpe sikkerheten.

 

En kjent rik mann dør.

 

En ung, lys mann blir forlovet. Han føler seg heldig og er veldig lykkelig.

 

Noen er veldig redd for arbeidsplassene sine. Blir en stor diskusjon rundt et selskap der mange kan miste jobbene. Myndighetene gjør noe eller lover noe for å forbedre situasjonen.

 

Siste uken av oktober går Trump ut med noen uttalelser som skremmer mange. Dette blir fort ryddet opp i fordi det er dyktige folk rundt som greier å roe situasjonen.

 

Fasiten

 

 

Tilbake