Hilsen fra den andre siden

04.11.2018

 

Har du opplevd å få hilsen fra "den andre siden"? Eller åndeverden som noen kaller det. 

Det vil si at man opplever at man får et hint, eller en beskjed eller på en eller annen måte en oppmerksomhet som viser at vi har kontakt med noen som har gått bort. Det kan skje på mange måter, det kan være helt ut av det blå der man er opptatt med noe annet og beskjeden bare kommer. Eller man kan be om å få en hilsen og man så får denne opplevelsen i ettertid. Her skal jeg skrive litt om de forskjellige måtene man får beskjeder på.

 

Noen ganger daler det ned et hint

 

Har du opplevd å sitte veldig konsentrert med noe, og så plutselig dukker det opp en lukt, en sang på radioen, en tanke fra "et eller annet sted", eller noe annet som bare gjør at du stopper opp og tenker på en person som har gått bort og som du forbinder med akkurat den sangen eller akkurat den lukten? Dette er en typisk måte man får en beskjed fra "den andre siden". 

Eller man sitter i bilen og tenker på en som har gått bort, og så kommer plutselig en sang på radioen som dere pleide å høre på eller som var "deres sang". 

Det kan være at du er ute og går tur. Du snakker gjerne i telefonen, eller går tur med hunden, mens tankene dine er opptatt med det du holder på med: snakker i telefonen, eller hunden som haler og drar. Og plutselig, rett foran beina dine, lander det en hvit fjær.. Det er også et typisk tegn på at noen sender deg en hilsen.

Man kan ta det bare som en hilsen, eller man kan da lytte og se om det er et budskap sammen med fjæren. Budskapet kan komme via noen som sier noe, en lukt, en stemning, en følelse eller noe annet. 

 

Å skjønne at det er et budskap

 

Hverdagen vår er så travel og det er så mye bråk med telefoner som ringer, videoer som spilles på mobilen, Facebook tar mye tid og vi løper fra sted til sted. Det er sjeldent vi har det helt stille og rolig rundt oss. Dermed kan det også være vanskelig å få med seg om noen fra "den andre siden" forsøker å nå deg. For signalene vi får fra dem, er stille, stille. Forsiktige hint for å si: jeg er her, jeg er ikke borte. 

Noen av oss er flinke til å tenke over dette og setter gjerne av litt tid til dem som "er borte". Tenker at: hvorfor skal vi ikke det? Vi setter jo av tid til våre venner som fremdeles har sin fysiske kropp. Vi kan godt sette av litt tid til dem som ikke lenger har det. For de er der. Det er bare vanskeligere å se dem.

Og av og til tenker man at NÅ kunne jeg tenkt meg å snakke med bestefar eller venninnen som har gått bort, eller noen andre som man pleide å kunne gå til om man hadde problemer. Det kan man fortsatt gjøre. Man kan stille dem spørsmål, det er bare vanskeligere å skjønne svaret man får. 

Det er bare til å "sende tanken ut" og si: kjære bestefar, jeg skulle gjerne hatt ditt råd akkurat nå. Kan du vise meg hva som er best å gjøre med dette (tenke på det du ønsker et råd om)? Gi meg et hint om hva jeg bør gjøre. 

Når du har sendt dette ut, må du begynne å følge med. Se hvilke hint som kommer som omhandler det du har spurt om. Det kan være at du har spurt om du bør ta den jobben du har blitt tilbudt. Så kommer det kanskje en sak i media som omhandler at akkurat den bransjen er i nedgangstider og at alle risikerer å miste jobben. Eller at det plutselig dukker opp noen som kan fortelle deg en hemmelighet om selskapet som gjør at du skjønner at det ikke er smart å ta jobben. Eller motsatt at noen sier noe bra som gjør deg sikker på at dette er det rette å gjøre. 

Hvis du synes det er vanskelig, kan du tenke at du vil bruke radioen. Det må du bestemme deg for på forhånd. Du vil sende ut spørsmålet, og så slå på radioen. Det som da sies på radioen, eller sangen som spilles der, er budskapet du får fra "den andre siden". Veldig artig å se hvordan dette stemmer. Man kan bli overrasket over hvor godt det stemmer med hva du selv tenker. Eller når du får grublet litt på det, så ser du at det var et godt råd. 

Man kan selvsagt også trekke englekort, tarotkort eller andre kort. Da stiller man spørsmålet og trekker kortet. Budskapet er det som står på kortet.  

Jeg har fått mange sånne hilsener og kan fortsatt bli overrasket når det skjer. Overrasket selv om jeg har fått så mange beviser. En gang fikk jeg hilsen fra en som jeg hadde avtalt det med. Han skulle dø og vi avtalte hvordan han skulle sende hilsen til meg. To dager etter han døde, gjorde han akkurat det vi hadde avtalt. 

Prøv gjerne, og se at den man tenker på som har reist videre, ikke har forsvunnet. De er rundt oss. Alltid.

 

 

 

Tilbake