Forutsigelser november 2018

04.11.2018

 

Her kommer MALU's forutsigelser for november 2018.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

En litt kort versjon denne gangen siden jeg bare har gjort dette for "gøy". Jeg jobber ikke med spåing nå. 

 

I dag er det søndag 04. november, så måneden har allerede begynt. 

 

Jeg får opp at det kommer nyheter neste uke som sier noe om forsvaret. Forsvaret har lært noe nytt og at de har kommet frem til at vi har lojale samarbeidspartnere og at samarbeidet er styrket. 

Uke 2 får vi høre mye om helse. At vi selv må ta ansvar. Vi får også vite at noe er bedre nå enn det var før. Det er noe vi er flinkere til enn før, og dette har gjort at det hjelper og resultatene er bedre nå enn før.

I uke 3 får vi høre om terror. Det er en som har gjort en terrorhandling og det er utført av en som er fanatisk innen religion. 

Vi får også vite at det er sendt en ny pakke med pulver. Ser ut som det er i slutten av måneden. Det skaper sjokk. Det er enten en ung, rik person som får denne pakken, eller så er det en ny (ung) bedrift som gjør det bra. Altså en bedrift med suksess selv om den er ny. Det er noe med å være ung og det med penger. 

Det blir avslørt at en dame har forfalsket dokumenter/papirer som har med barn eller ungdom å gjøre. Det kan være flere involverte, både kvinner og menn og de kan ha med utlandet å gjøre.

Vi vil få gode nyheter angående arbeidsmarkedet. 

Forhandlingene mellom regjeringen og Krf ser ut til å ta ca en uke. Da må det foretas et valg. En dame, tror det er Siv Jensen, er knallhard og en mann fra Krf føler at han ikke når frem. Han føler seg manipulert. 

En dame står frem og forteller noe om fortiden sin. Hun er sint og muligens en bråkmaker. Jeg tror det har med Trump å gjøre. Kan hende de har vært kjærester for lenge siden. 

Mellomvalget i USA er nå snart og der kommer Trump til å være fornøyd etterpå.

Noen blir forgiftet. Enten er det en dame som blir syk, eller så er det en dame som har gjort dette. Jeg tror det har noe med Russland å gjøre, for jeg hører noe om Putin.

Og så noe jeg ikke skjønner bæret av: Jeg ser smør eller egg som flyter. Om det er noe har veltet eller hva, det aner jeg ikke. Ser bare at det renner utover. Haha

 

Tilbake