Blir du med?

20.01.2019

 

Følg Livsstilsguiden på Snap!

Vi følger med i tiden og ønsker å være med på alle plattformer, derfor også på Snapchat. Adressen til vår Snap er Livsstilsguiden. 

 

 

Nå når Livsstilsguiden har fått seg Snap, skal vi ta opp alle tema som har med livsstil å gjøre - det vil si alt! Her vil du finne ting om alt fra trening, kosthold, terapeuter, spåing, mote, interiør, ja.. alt mulig!!

 

Siden Livsstilsguiden er et forum, skal vi også vise hva som skjer bak forumet. For der er det mye aktivitet! 

Det er i hovedsak jeg, MALU som styrer Snapen vår, men det kommer også til å være andre på den. 

 

Siden jeg har meldt meg på noe som heter Trolljeger-prøven, så inviterer jeg alle som følger oss til å også følge meg på den reisen. Trolljeger-prøven er en stafett der vi skal løpe noen kilometer i skogen, og på veien er der hindere ala løpe gjennom vann, sørpe, over og under forskjellige hindere. Altså en crossfit-løype. Dette er i september, så jeg må trene meg opp frem til det. Etter at jeg var syk i fjor, så starter jeg på bunn.. 

 

Jeg er påmeldt sammen med min yngste sønn som er i toppform!! Så jeg må henge i! Han liker ikke å tape. Haha vi får se på det, men jeg må gjøre mitt beste.

Jeg kommer til å trene variert, og vil legge ut litt av den reisen underveis. Kanskje jeg kan være en inspirasjon for noen?

 

E DU ME?  :)

 

Hvis du har et ønske om noe vi skal ta med på Snapen vår, så send meg gjerne tips om det. Send det til snapen vår: Livsstilsguiden

 

 

Tilbake