Forutsigelser februar 2019

31.01.2019

Her kommer MALU's forutsigelser for februar 2019.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

Selv om måneden er kort, så blir det litt variert vi kommer til å høre om nå i februar. 

 

Noe blir avdekket. Det kan være media selv som blir avslørt, eller så er det media som avslører noen i det offentlige. Dette skaper stor uro fordi det er noen som har svindlet og lurt, og antagelig har dette vært praksis i lang tid. Folk er sjokkert!

 

Det kommer en sak i media der en dame forsøker å endre folks holdninger. Ser ikke akkurat hva det dreier seg om, men kan være en kampanje. 

 

Jeg blir vist USA hele tiden, så mulig det kommer flere utspill, men ser ihvertfall at Trump hisser opp til strid.

 

Det kommer rapporter som sier at nordmenns økonomi er bra og at folk er positive. 

 

Jeg blir vist de fjellene der de to jentene ble drept i Marokko, så enten skjer det mer der, eller så tas den saken opp igjen nå i februar. 

 

Det kommer en sak som omhandler hoteller. Kan være hotellene som gjør noe annerledes, men jeg ser også Stordalen, så kan ha noe med han å gjøre, eventuelt hans hoteller. 

 

Noen mister jobben. Ser ut som det er en stor, gammel bedrift som blir lagt ned, og det skapes uro rundt at så mange mister jobben. 

 

I slutten av februar får vi høre om en mann som har mistet en gevinst/tapt mye penger. 

 

Vi hører om at en kvinne er død. Noe med hjemmet hennes, så hun er sikkert funnet hjemme/døde hjemme.

 

Denne måneden kommer vi til å høre mye om barn. Saker der man må passe på barn/hjelpe barn/følge opp noe om barn osv. 

 

En mann blir tvunget til å "gå av". Jeg ser ikke om det er et verv eller en jobb. Men han har enten gjort noe på en reise, eller så dreier det seg om en reise. En kvinne er involvert. 

 

Ca uke en/to i februar kommer det avsløringer angående kidnappingssaken på Lørensskog. Ting blir avslørt og folk er sjokkert. Det blir mye snakk som varer i et par uker etter. 

 

Tilbake