Spålinjens veilederprofil

10.02.2019

 

JENNY

 

 

 

Her får du møte Spålinjens veiledere.

Vi har laget en litt uformell presentasjon av alle som jobber på Spålinjen. Her svarer de på litt spørsmål og forteller litt om seg selv sånn at du blir litt kjent med dem.

 

  

 

JENNY

 

Jenny har sterke evner og har tatt mange kurs for å bli tryggere på egne evner og for å spisse dem for å kunne hjelpe andre. Hun har både klarsyn, hun er medium og healer. Evnene har hun hatt siden barndommen.

Jenny har blitt veldig populær på linjen fordi hun er veldig god på å veilede i relasjoner, kjærlighet, økonomi og andre spørsmål som livet dreier seg om. Hun formidler svarene gjennom sine guider, med hennes kanal til «den andre siden» eller med egne synske evner. Som verktøy bruker hun kun englekort.

Hun er meget treffsikker.

 

Kortene som Jenny bruker når hun jobber:

  

 

 INTERVJU 

Alder: 46 

Hvor lenge har du hatt evnene dine og hvordan oppdaget du dem?

Jeg har hatt evnene mine siden barndommen. Jeg ble ikke klar over hvor sterke evner jeg hadde før jeg dro på alternativmessen i Lillestrøm i 2013. Der satte jeg meg opp på reading, og fikk vite av et annet medium at jeg hadde like sterke evner som henne. Etter dette møtet søkte jeg mer informasjon om emnet, og har til nå lest mye bøker om temaet, og tatt mange kurs, både nybegynner, kurs for viderekomne, og nå på avansert nivå som medium/klarsynt. Jeg har alltid følt meg annerledes, og det å få vite at jeg hadde evner, har endret livet mitt.  Jeg har fått en helt ny ro. 

Hva føler du at du er best på innen jobben din på linjen?

Jeg er best på å formidle svar til deg, gjennom mine guider, med kanal til den andre siden, eller med min egen sterke intuisjon. Jeg kan også formidle kontakt med en av dine nære og kjære, som har gått over på den andre siden. Av verktøy bruker jeg kun englekort, du stiller universet et eller flere spørsmål. Jeg trekker, og legger kortene, mens du snakker med meg. 

Har du et visdomsord som betyr mye for deg?

Mitt favorittordtak er: Difficult roads, often leads to beautiful destinations. 

Har du en spesiell hendelse i livet ditt som har gjort deg til den du er?

Jeg har opplevd det meste i livet. jeg vet hva det koster å komme seg gjennom store personlige utfordringer, sorg og savn. Men jeg vet også at mørke dager, igjen blir til lyse. Det fins alltid et håp. 

Hva er den fineste tilbakemeldingen du har fått på linjen?

De fineste ordene jeg har hørt på linjen er: Tusen takk Jenny, det var godt å snakke med deg, nå har jeg det mye bedre, og har ny tro på fremtida. 

Har du en religion? Hvilken?

Jeg er spiritualist, det vil si; Spiritualisme er troen på at vi alle er ånder som lever et evig liv. Som åndene blir vi inkarnert på jorden for å lære noe i vår åndelige utvikling. For hvert liv vi er på jorden har vi en lærdom som vi må lære. Generelt er disse lærdommene av emosjonell karakter, slikt som for eksempel toleranse, tilgivelse, kjærlighet og styrke. Målet med å lære dette er at vi skal bli bedre som ånder og komme nærmere Gud. Gud som også kan bli kalt Kilden, Den Store Hvite Ånd eller andre navn, er den samme Gud som du kan finne i andre religioner.  

Ber eller mediterer du?

Jeg mediterer, det gir ro i sjelen. Det hjelper meg å opprettholde kontakten med den andre siden, mine hjelpere og guider. 

Hva er den beste filmen du har sett?

Den beste filmen jeg har sett er, Good Will Hunting. 

Hva gjør deg rørt?

Det gjør meg rørt å se min sønn, ta seg av og passe på sine yngre søstre. Omsorgen min samboer har for våre to katter, ennå han egentlig ikke ville ha katter. Å møte et medmenneske som har hatt det beintøft, kjempet, funnet styrke i prosessen, og fått et nytt liv. Når jeg har greid å gjøre en forskjell i noens liv, ved å hjelpe, være der. 

Nevn en ting i livet ditt som er viktigere enn noe annet.

Barna mine er det viktigste i livet mitt. 

Vil du fortelle en hemmelighet? Hehe

Nei jeg har ingen hemmeligheter. Er åpen og ærlig. 

 

Vi ønsker Jenny lykke til på linjen. En flink dame som av og til beskriver rommet du sitter i eller utseendet ditt selv om man bare snakker på telefon. :) 

 

Du når Jenny på 820 99 808

                                                  Kr 26,- pr min

 

SPÅLINJEN 

May (MALU)

Livsstilsguiden

Tilbake