Spålinjens veilederprofil

19.02.2019

 

VIKTORIA MARIA

 

Her får du møte Spålinjens veiledere.

Vi har laget en litt uformell presentasjon av alle som jobber på Spålinjen. Her svarer de på litt spørsmål og forteller litt om seg selv sånn at du blir litt kjent med dem.

 

 

Viktoria Maria

 

Viktoria Maria har hele sitt liv vært en healer, og er det de kaller "a natural born healer". Hun har tatt flere kurs i reikihealing, medium- og klarsynt kurs. 
Hun oppdaget at når hun brukte reikihealing, fikk hun mer og mer opp bilder og informasjon om personen hun healet. Informasjonen kunne hun videreformidle, og det var ofte svar på smertene og problemene vedkommende hadde.

Hele livet har hun «bare visst» hva som skal skje, så med magefølelse og det å «se», har hun opplevd at ting har skjedd slik hun har «sett» det.

«Gaven» har utviklet seg i takt med interessen og kurs hun har tatt i mediumskap. Hun ser mest i farger og symboler sammen med det å "bare vite". 
Viktoria Maria har aldri tatt kurs i tarot, men har lært mye av sine forbilder, og har øvd og drevet med tarotkort i 10 år. Hun bruker også englekort om ønskelig. Hun leser tarotkortene intuitivt, og får opp symboler, farger og beskjeder på kortene som er direkte til den personen som spør.

Hun har også mye kunnskaper innen holistisk helse og ernæring.

 

 

 Intervju

 

Alder: 43

Hvor lenge har du hatt evnene dine og hvordan oppdaget du dem?

Jeg har alltid vært annerledes, sensitiv og sårbar. I tenårene var det ganske forvirrende når jeg overtok andres følelser uten å være klar over at det var andre sine problemer jeg kjente, og ikke mine egne. Jeg kunne kjenne latente undertoner i miljø, i rom og så videre. Etter hvert greide jeg å sette grenser og da ble ting klarere og klarsynet kom mer frem. Da jeg ble mer bevisst, ble jeg mer klarsynt også. Jeg så mer ting, så bilder, symboler, jeg visste om ulykker/dødsfall før det skjedde.  

Å drive med healing har vært veldig spennende fra jeg startet, for jeg oppdaget jo at jeg «så» ting. Jeg kunne for eksempel plutselig «se» at damen jeg healet hadde gått med høyhælte sko fra hun var liten og at det hadde ført til problemer med føttene. Det kunne hun bekrefte, hun hadde gått med pumps fra barneskolen. Sånne bekreftelser har fortsatt å komme hele tiden videre.  

Hva føler du at du er best på innen jobben din på linjen?

Jeg er god på å «se» relasjoner og å «se» hva som ligger rundt relasjonen, om det er kjærlighet og om det er sjanse for at det varer. Ellers er jeg god på å hjelpe mennesker å sortere følelser og å sette ord på opplevelser. Jeg kan også «se» selvfølelsen og hvordan folk har det med seg selv. Det gjør at jeg intuitivt og med klarsyn/følelse greier å hjelpe mennesker å komme videre i livet og å finne seg selv og sin vei. 

Også ser jeg i symboler og farger og kan scanne kroppen og se fysiske smerter og dysfunksjoner på en holistisk måte for å se hvor problemet sitter.

Har du et visdomsord som betyr mye for deg?

Jeg har to:

“Livet er ikke for amatører”

“Det er ikke de store gledene som teller, men å gjøre et nummer ut av de små” 

Har du en spesiell hendelse i livet ditt som har gjort deg til den du er?

Ja, livet har ikke vært en dans på roser, men det er to dødsfall i nærmeste familie som har formet meg veldig mye. Beinhard og tung sorg over å miste noen du virkelig elsker og som er din hverdag, dine helligdager og som er som den ene veggen i huset, når døden river bort veggen fra den ene dagen til den andre, da står en ganske tom tilbake med en ubeskrivelig smerte. Dette gjorde meg enda mer søkende og åpen, for at de vi elsker aldri forlater oss alene, men det er bare å forstå og lære at en kan kommunisere med dem på sjelsnivå og kjenne igjen at de er rundt oss, forstå beskjedene og signalene de gir oss.

Egen helsemessige sykdom og krise har gjort sitt inntrykk i livet, og ikke minst en alvorlig operasjon der jeg måtte forberede meg både på å dø, leve og å få permanent store skader i etterkant av operasjonen. Det var tøft, men det gikk godt. Kontroller og noen konsekvenser etter operasjonen lærer en å huske på at en må leve mens en har livet, livet er her og nå. Å komme til et punkt der en blir mentalt og følelsesmessig klar for å gi slipp og etterlate sine egne i tomheten og smerten det ville vært om en blir borte, er sterkere enn det går an å beskrive. Å plukke opp andre mennesker og holde de oppe, mens en selv står på stupet og har lyst til å falle sammen - en får en underlig og urkvinnelig kraft som er ubeskrivelig. 

Og det å bli mamma, det er så ubegripelig stort og transformerende, å elske så ubetinget gjør deg til et annet og bedre menneske, det har forandret meg med hud og hår. En får et sånn nytt perspektiv på livet, en annen holdning til de fleste livsopplevelser. 

Hva er den fineste tilbakemeldingen du har fått på linjen?

At jeg gir mye av meg selv, for det er jo det jeg ønsker - at jeg er spennende og ser annerledes, at jeg hjelper og kommer med gode råd, at de ringer igjen og takker for sist samtale fordi det hjalp så mye, og at de liker det jeg sier. Da kjenner jeg at jeg blir takknemlig og varm om hjertet. 

Har du en religion? Hvilken?

Jeg er kristen kanskje? Jeg tror på det gode, tror på Gud, en god kraft, noe større og mer enn oss, som hjelper oss og vil oss godt. Jeg synes det er fasinerende med de hellige Sanktene i den ortodokskatolske kirke, men så har buddhismen også så mange gode sannheter. Buddhismen er mer holistisk og er mer body, soul and mind, det fasinerer og appelerer til meg. 

Ber eller mediterer du?

Musikk er meditasjon for meg, høy musikk, lav musikk, sint musikk, luonge musikk, soul, techno, jazz, blues alt til sitt bruk. Jeg er for rastløs til meditasjon sånn til vanlig, men når jeg skal fly har jeg ikke noe valg siden jeg er pisseredd for akkurat det, da hører jeg på meditasjoner som sier om igjen og om igjen at jeg er rolig og avslappet, det hjelper sykt mye. Jeg ber også, når ting blir litt mye - da ber jeg.

Hva er den beste filmen du har sett?

Eat pray and love synes jeg er så fin, den handler på en romantisk måte om å finne seg selv, noe vi driver på med hele livet, mange av oss i alle fall. Den tar for seg frykten om dette med å miste seg selv om en går inn i en relasjon og ikke er selvstendig og alene, hvordan nære relasjoner kan være så fryktinngytende, gode, altoppslukende og herlige. 

Hva gjør deg rørt?

Ekte godhet og ekte mennesker, ekte gode handlinger gjort i kjærlighet og av kjærlighet. Da ungdommen min med soul stemmen sin sang “Heal” av Tom Odell sangen til meg før jeg skulle gjennom operasjonen, det var så sterkt og rørende på så mange nivå, det boret seg inn i sjelen. Igjen, så blir det ubetinget kjærlighet som gjør meg rørt. At mennesker stiller opp når en ikke vet at en trenger det en gang, eller en ikke forventer det, er bare helt magisk. Jeg er lettrørt og gråter både av det ene og andre som er visuelt nydelig, auditivt nydelig, jeg er nok lettrørt. Mennesker som gjør en innsats i livet med seg selv, som trer ut av offerrollen, som ønsker og klarer å komme seg videre i utviklingen som mennesker, det både rører meg, og jeg er også en heftig beundrer av slike mennesker. 

Nevn en ting i livet ditt som er viktigere enn noe annet.

Det viktigste er å lære og akseptere og være glad i seg selv, trives i eget selskap, godta og akseptere hele deg som et helt mennesker på godt og vondt. Så kommer gode nære relasjoner - det er viktig for å ha et godt liv, for å ha et rikt liv, for det er i dem vi speiler oss, forstår oss selv, lærer og utvikler oss i, og ikke miste hviler i. Så den nærmeste familie og venner er viktigst. Dette kan ikke kjøpes for penger, men er avgjørende for hvilket liv en har. 

Vil du fortelle en hemmelighet? Hehe

Nei nå føler jeg jammen at jeg har fortalt hele livshistorien.  Ååååå skulle ønske jeg hadde noen juicy detaljer nå, men kommer ikke på det. Har veldig lyst på bobil forresten, veldig lyst på. Jeg har også sykt lyst på en hytte på fjellet inkludert vaktmester, OMG savner fjellet, friheten og naturen der. Jeg har lyst når jeg blir stor å studere sosial antropologi eller sosial pedagogikk, det er sååååå spennende. 

 

Vi ønsker denne skjønne jenten lykke til på linjen. Jente med bein i nesen samtidig som hun er myk og god. Og enormt energisk!!   ;) 

 

Du når Viktoria Maria på 820 99 804

                                                                                                       Kr 26,- pr min

 

SPÅLINJEN

 

May (MALU)

Livsstilsguiden

 

Tilbake