Forutsigelser mars 2019

22.02.2019

 

Her kommer MALU's forutsigelser for mars 2019.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

Det første som kommer opp, er noe som ser ut som en brann på himmelen. Får ikke helt tak i hva det er, det kan være en faktisk brann, da må det være noe som brenner kraftig sånn at man kan se det over store områder, eller så må det være en veldig sterk solnedgang. Jeg ser det som gult, orange og rødt. Veldig sterkt!

 

Det kommer noe i media angående en dame som har opplevd at noen har gjort feil mot henne, så hun har tapt mulighetene for et langt liv. 

 

Russland hisser til strid ved å gjøre forandringer. Det er noen endringer de gjør som andre land reagerer på.

 

En mann har gjort noe galt eller rart med utgifter som har med arbeid å gjøre. Han har brukt for mye penger eller oppgitt feil. Tror det dreier seg om politikk. 

 

I uke to kommer det nyheter om en dame. Dette er nyheter som mange har ventet på. Regner med det har med bortføringssaken å gjøre. 

 

Det kommer gode nyheter som har med økonomi å gjøre. Det går godt med Norge. 

 

Vi hører om et fotballag der det er en del uro og det blir en del nyheter om dette. Laget har hvite drakter. 

 

En blond dame blir tatt for ulovligheter i jobben. Hun har lurt og svindlet og gjort mye ulovlig. Dette er en dame som har langt rulleblad. Hun har antagelig utnyttet noen, for det ser ut for at når denne saken kommer opp, så står det frem flere mennesker som forteller hva de har opplevd. Det er også noe med problemer med å betale krav. 

 

Tilbake