Forutsigelser desember 2016

29.11.2016

Her kommer MALU's forutsigelser for desember 2016.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

 

Det første jeg fikk opp, var at noen lager en by. Altså som en Pepperkakeby, men dette er noe annet. Altså de lager husene av noe annet enn pepperkaker. 

 

Spesielt i uke 3 kommer Mental Helse til å snakke om at mange har tanker om tap i julen og at mange føler angst/uro og depresjoner i de stille dagene i julen. Tror også det nevnes selvmord.

 

Politikere som ser ut som to damer (FRP og Høyre?) samarbeider med en mann angående å skaffe folk jobb. Kan vel være Hareide det da. De skal gjøre noen grep for arbeidsledigheten.

 

En kjent mann dør. Ser ut som en politiker eller annen autoritet. 

 

Det blir en del branner i bolighus, og i den ene brannen dør det to barn som ser ut som det kan være en gutt og en jente. 

 

Noen strikker noen rare figurer. Kan godt være det er kranser eller stjerner eller annen julepynt. Ser rart ut. :))

 

Saken om politiet vokser. Den saken om Dark Room. Det vil komme sjokkavsløringer om hvem som har deltatt og vi får vite at det er advokater og andre kjente som har vært del av dette nettet. Det er også en toppsjef som har vært med som en av lederne i dette nettverket. 

 

Jeg blir vist en stor sak som sjokkerer mange. Mulig det er en fortsettelse av en sak, så kan være videre av Dark Room saken. 

 

Vi får høre om noen terroraksjoner, men det ser ut som få angripere og enten er det langt herfra, eller så er det små hendelser, for jeg ser ikke store oppslag om det. 

 

Etter mye om og men blir budsjettet ferdig. Mye av bråket skyldes at spesielt en fra opposisjonen lyger helt bevisst og snakker om gamle problemer for å vinne noe på det selv og for å få oppmerksomhet. 

 

I politisaken i Kristiansand ser det ut til at politiet blir frikjent. Men i situasjonen der, har det vært uklar kommunikasjon. De har opplevd mannen som ustabil. De visste heller ikke hva annet de kunne gjøre, og de har fryktet for at andre personer skulle bli skadet. 

 

Fasiten

 

 

Tilbake