Forutsigelser januar 2017

28.12.2016

 

Her kommer MALU's forutsigelser for januar 2017.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

Uke 1

Det er fokus på helse og kosthold som vanlig i januar.

Og så snakkes det om statsministerens tale. Erna vil snakke om vår sikkerhet i landet, at vi er heldige, om optimisme og ambisjoner. Hun vil også snakke om noe angående sosiale medier. 

 

Uke 2

Det er en del snakk om parforhold. Spesialister uttaler seg. 

Det vil også være en del snakk rundt forsvaret og landets forpliktelser. En del info har ikke vært delt ut tidligere. 

 

Uke 3

Tror dette blir mellom uke to og tre:

Mulig at det er et terrorangrep som kan komme i forbindelse med at Trump blir satt inn som president fordi det skjer på den tiden. Det forsøkes å ramme økonomi/tryggheten/ressurser/stabiliteten. Jeg ser ikke hvor terroren kommer, men ser ikke ut som det er her i Norge, og det ser ut som det er et mindre angrep/av få personer. Eventuelt at de blir stoppet så det blir lite pga det. Blir vist et tårn, men er litt usikker på om det har noe med saken å gjøre. 

 

Uke 4

Diskusjoner i media om at vi må stå sammen og vise styrke/samhold. Kan være pga terrorangrepet, eller så dreier det seg om situasjonen i midtøsten. Det sies noe om at man har mye å lære av tidligere og at man må pleie vennskap. Er også endring av sikkerheten. 

 

I løpet av måneden får vi også se bilder av krigsfly. Ser ut som det har noe med Norge å gjøre. Muligens at Norge må hjelpe til et sted. 

 

Det vil også være spesielt en stor storm der vi får se bilder av veltede trær og trær og annet som ligger over en transformatorkiosk. Ser ut som kan være en park eller lignende. 

 

Jeg blir også vist noe som kan være et nytt spill eller noe annet nytt som kommer. Jeg blir vist blått blinkende lys, men det ser ut som blått glitter som danser. 

 

Noen blir drept med en lang blank stålstang eller et sverd. Ser at det er veldig blankt. 

 

To søsken har gått alene fra Syria..? til Europa. Den ene sier at han måtte bære den andre lange stykker. 

 

Får også opp noe som jeg tror kommer senere, altså ikke denne måneden, men skriver det likevel:

 

Jeg ser noe som ser ut som en oljebrønn som står i flammer. Tror det er en terroraksjon. 

 

I USA er det en mann som holder kvinner fanget. Muligens noen av dem er prostituerte. Han holder dem innelåst og de blir torturert. Folk ser han som en mann som har det veldig travelt. Mulig fordi han, når han først er ute, skynder seg å handle og gjøre det han skal og så full fart hjem igjen. Han kjører en hvit amerikansk bil med lasteplan bak. Det er to bokstaver på bilen: BL. Mulig det er på skiltet, men kan være på selve bilen. Mannen er i 50 -årene og har mørkt hår. Middels høy og litt kraftig bygget. 

 

Fasiten

 

Tilbake