Forutsigelser mars 2017

02.03.2017

 

Her kommer MALU's forutsigelser for mars 2017.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

På en eller annen måte vil vi se ting som tyder på at det går mot slutten på konflikten i Syria.

 

Det kommer avsløringer om hva Russland gjør. De styrer valg og gjør mye rart. Det blir sjokk og vantro når man får vite hvilke grep de har tatt. 

 

Reiseselskapene gjør det bedre enn tidligere. Det kommer også mange nye turer/vi endrer reisevanene våre. 

 

En dame med mørkt hår forteller sin historie om barnevernet. Hun har blitt manipulert og overkjørt. En mann (en eks?) stod bak og gjorde muligens noe sammen med barnevernet mot henne. 

 

En dame har svindlet det offentlige. Hun blir avslørt og blir psykisk syk når det skjer.

 

For Donald Trump går det litt opp og ned denne måneden. Ser ut som at i starten av måneden blir han omtalt som ustabil og manipulerende, men senere i måneden, gjør han det bedre og folk vil si positive ting om han. Han vil gjøre ting som folk vil oppleve som positive og bra. Det har med jobben å gjøre, altså ting han har lovet, det gjennomfører han.

Muren han har snakket om, vil forberedes eller startes på i slutten av måneden.

Folk innen myndighetene (også mulig blant hans egne) sprer løgner om Donald Trump.

 

Jeg blir vist et sykehus og jeg tror det vil si at det kommer noen nyheter angående helse. Muligens noe ny forskning eller at det kommer gode resultater av noe.

 

En blondine (en kjendis) gjør noe helt tussete! Det er så gale at folk vil snakke om at de lurer på hvordan i all verden hun kunne finne på noe sånt!

 

Fasiten

 

 

Tilbake