Forutsigelser april 2017

03.04.2017

Her kommer MALU's forutsigelser for april 2017.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

Nå legger jeg ut litt sent pga har hatt det så travelt, så terrorangrepet har allerede skjedd i Russland. Skjedde i dag. Jeg har tatt det med og skriver det jeg har tatt inn om det. Det er jo helt nytt, så all info har jo ikke kommet ut.

 

Det første jeg tok inn, var et terrorangrep mot transportmidler. Det er unge menn som står bak angrepet. 

Slik jeg ser det, kommer det et angrep til senere i  måneden (kan være et annet sted), men får ikke opp så mye om det ennå.

 

Jeg blir også vist en mann som står utenfor et hotell..? Det er et bygg med store vinduer bak han ihvertfall. Han holder en lang, tynn ting i hånden. Han har rød overdel på seg og går frem og tilbake og roper noe. Han virker forstyrret. Mulig han har drept noen eller det er et angrep på en eller annen måte. 

 

Vi får høre at boligprisene går oppover. 

 

I uke 2 hører vi fra en som er en leder, mulig det er Paven. Ser ut som han sier noe bra, for ser ut som gode nyheter og at han snakker om hjemmet og sikkerhet. 

 

Nyheter angående jobb. Mulig det er snakk om at vi trenger flere arbeidere, muligens håndverkere. 

 

Trump møter en del motstand denne måneden. Han blir veldig sint for noe, så han kjefter på noen. Foreløpig er det skjult, men det har skjedd noe angående samarbeid rundt han. Det er noen han har samarbeidet med, der samarbeidet har gått fløyten og det holdes skjult en stund. 

 

Mange bruker mye penger i påsken. Er noe som kommer i media om det. 

En mann viser frem hvordan han feirer påsken. Ser ut som "hjemme hos" på en hytte. 

Fasit

 

 

 

Tilbake