Spådommer - rett eller feil?

29.04.2017

 

Spådommer og det å være synsk, kan man diskutere frem og tilbake. Men det som er viktig, er å forstå hva det vil si å være synsk, hva man kan "se" og hvordan man bør forholde seg til en spådom.

 

Å bli spådd er veldig spennende, det å få vite hva som kommer - skjer det noe nytt? Kommer det noe som kan være negativt? - Da kan man være forberedt. 

Men veldig mange vet ikke hvordan man skal forholde seg til en spådom. Og mange misforstår hva det vil si å være synsk. Mange tror fremdeles at hvis man er synsk, da skal man kunne "se" alt! De morsomme ber deg "se" lottotallene, og skeptikerne tror fortsatt at man skal "se" alt like klart som et fotografi, og gjør man ikke det, så er man ikke synsk. 

Min erfaring er at folk flest nå, begynner å skjønne at det faktisk finnes synske mennesker, men fremdeles er det en del som ikke forstår hvordan man må forstå en spådom. En spådom er en spådom, og det er klart den skal være riktig og så detaljert som mulig, men man kan ikke se på den uten å se litt vidt på det. 

 

Et eksempel: En kunde ringer meg og jeg sier at kjæresten som det er en konflikt med vil ta kontakt innen en uke. Så går uken, vedkommende ringer meg tilbake og sier at kontakten har ikke vært der, det eneste som skjedde er at kjæresten tok kontakt via en falsk profil på Facebook.

Det er kontakt i min bok. Det er vanskelig for oss som spår og se om kontakten er via melding, telefonsamtale eller mail/brev osv. Vi ser det som kontakt, punktum. Om personen sier at han heter Knut istedenfor Per, spiller ingen rolle, det ER personen. 

 

Ofte ser jeg også at noen har laget en formening i hodet av hva som kommer til å skje. Så sier jeg hva jeg "ser" og hvis det ikke stemmer med det de selv mener, så mener de at spådommen er feil. 

 

Av og til opplever jeg at folk spør om de får en jobb og at jeg sier at de får jobben. Så får de først beskjed om at de ikke får jobben, senere trekker personen som fikk jobben seg slik at hun får jobben likevel. Da mener jeg at spådommen stemte. 

 

Av og til beskriver jeg gjerne en situasjon som oppstår, hvordan man møter en person. Gjerne utseendet på personen, hvordan skjorten ser ut eller noe annet. Da kan det være at jeg ser øynene godt osv, men kanskje ikke ser akkurat hvor man er. Da hender det at noen selv tenker videre hvor de tror de er, fordi de har en plan om en fest som de vet om, og sier gjerne etterpå at alt stemte men plassen var ikke helt rett. Men plassen har jeg kanskje ikke en gang beskrevet fordi jeg ikke så det. Så det hender at fantasien kan løpe litt løpsk også. Hehe  

 

Men det viktigste er at man tenker litt vidt, og ikke helt firkantet om en spådom. Man skal treffe på saken, men som sagt så kan det vike litt i detaljene. 

 

 

Tilbake