Forutsigelser mai 2017

29.04.2017

 

Her kommer MALU's forutsigelser for mai 2017.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

Det første jeg får opp, er en mørk dame med en lys mann som snakker om et barn. Tror det er et barn de har mistet. 

 

Ser også en lys dame som skal gifte seg. Veldig mye oppmerksomhet rundt det bryllupet og det stråler lykke og vellykkethet rundt det. 

 

Det blir skapt nye arbeidsplasser pga vi har tjent penger på noe. 

 

For Trump er det en stor ting som går i grus. Fullstendig rakning. Han blir redd for veien videre, men det går fint fordi han får hjelp.

 

Angående presidenvalget i Frankrike, så er den mannlige kandidaten redd for noe som skal komme frem. Noe om jobb og offentlige dokumenter. Enten skatt eller helse. Han tenker mye på penger og han ser denne muligheten (å bli president) som en stor seier økonomisk. Men han taper og han ser det faktisk som et materielt tap.

Marine Le Pen blir president.

 

To terrorangrep denne måneden. Tror de kommer ca uke to. Litt forvirrende det jeg får opp om det, mulig alt ikke er klart ennå. Slik jeg ser det, så er det ene i et land med kvinnelig leder. Samtidig får jeg opp Frankrike. Så da må Le Pen vinne. Men jeg ser også Erna Solberg, men hun går jo alltid ut og sier noe i media etter noe sånt, så.. Men det som er rart, er at Erna Solberg ser ut som hun har "vanlige" klær på seg, og ikke formelle klær. Så kanskje hun er "tatt på sengen". 

Det er noe om at beskyttelsen sviktet. Og det er ihvertfall EN ung mann som har konvertert. Altså han er ikke opprinnelig muslim. Mulig flere involverte, men det er han jeg ser. Det snakkes om sjokk i media pga at det er han/hans person.

Det er også noe om en lastebil og den står plantet inn i et stort vindu. Altså etter den har hatt en ferd gjennom gatene, så står den inni et stort og langt handlevindu. 

Jeg blir vist Sverige, Norge og Frankrike, men to aksjoner, så vet ikke hvordan dette skal gå til.

Så ennå mer rart: Joda, vi får styrket politi, men også Russland stiller opp..?? 

 

Så jeg skrev om terror til slutt fordi det er litt rotete. Tror ikke alt er klart. Det virker også som om planene blir endret underveis, for jeg får opp forskjellig infomasjon hver gang jeg ser på det. Håper det blir avlyst. Forferdelige bilder.

 

Fasiten 

 

 

 

Tilbake