Forutsigelser juni 2017

05.06.2017

Her kommer MALU's forutsigelser for juni 2017.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

 

Nå blir det lagt ut litt for sent siden jeg har vært på reise. I dag er det 05. juni. Hadde skrevet en del i slutten av mai, så tar det nå med. Blir også en litt kort utgave denne gangen. 

 

Det første jeg fikk opp, var et angrep med bil. Altså terrorangrep. Nå skjedde jo det i forgårs i London.

 

Så får jeg opp at når disse siste angrepene blir etterforsket, så kommer de til å finne forbindelser mellom England og til andre land, blant annet Frankrike. Det er som et nettverk.

 

Jeg ser at Trump kommer til å være en bråkmaker denne måneden. Han forsøker å sette seg i respekt blant annet ved å dra inn andre. Antagelig henge ut andre. Han peker på andre. 

 

Jeg får også opp noe med et hvitt fly. Ser ut som det flyr på skrått, så mulig det er et varsel om et fly som styrter. 

 

Det kommer en terroraksjon på en undergrunnsbane ser det ut som. Det er et kjøretøy der folk sitter på. Føles som England. Etterpå står det frem et par jenter som snakker om at de skulle egentlig ha vært om bord, men de rakk det ikke. Dette reddet dem. 

 

Ser ut som det kan komme tre angrep i juni. Får opp at det ene angrepet er to veier, så mulig det er to plasser samtidig. 

 

Politikere krangler om hvordan man skal løse situasjonen med terror. 

 

En kvinnelig leder må forplikte seg til noe. Tror det har noe med sikkerhet å gjøre. 

 

Russland trer mer inn og ønsker å hjelpe til angående bekjempelse av terror. 

 

Her er fasiten.

 

 

 

 

Tilbake