Bruker du intuisjonen din?

28.06.2017

 

Alle har intuisjon og mange bruker den aktivt. Noen kaller det magefølelse, noen sier intuisjon. De fleste har vel opplevd at man ikke fulgte magefølelsen som sa at det var noe vi ikke burde gjøre, men så gjorde vi det likevel og så var det noe som gikk galt. Etterpå tenker man alltid: ååhh.. at jeg var så dum!! Jeg følte så sterkt at jeg ikke skulle ha gjort det, men så gjorde jeg det likevel..

 

Intuisjonen kan man trene opp. Jo mer man bruker den, jo mer vil man greie å stole på den. De fleste opplever at man ikke greier å skille - er det intuisjonen, eller er det tankene mine? Jo mer man bruker intuisjonen og vet hvordan det føles, jo tryggere blir man til å stole på den.  

I forumet har vi en tråd som heter Øvelser der du kan trene intuisjonen din. Der ligger en del øvelser som du kan trene deg på. Vær obs på at spørsmålet ligger øverst, og at svaret/fasiten kommer lenger nedi tråden. Det er lurt å se på bildet først og løse oppgaven før du scroller nedover og ser hva andre har svart og ser svaret som kommer nederst.  

 

Du finner Øvelsene her.

 

 

Tilbake