Forutsigelser juli 2017

28.06.2017

Her kommer MALU's forutsigelser for juli 2017.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

Denne måneden startet jeg litt for tidlig å "se" hva som kommer, så jeg så brannen i London og trodde at det ville være på juli. Mulig også det første her er noe som var i juni:

 

Det første jeg fikk opp var noe som skulle avsløres, noe med solen. Kan være solceller. Noe om å spare penger og som er positivt i fremtiden. Så kom jo dette med at Trump skal ha solceller på muren mot Mexico.. Haha  så det er sikkert dette jeg har tatt inn. 

 

Trump sloss videre og er til tider veldig skuffet over folk rundt seg. Han kommer til å bli hissig for noe nå i juli også, men da får han faktisk støtte fra uventet hold og han blir veldig glad for det. Det er også veldig positivt for han at han får det. 

 

En mann (tror det kan være Petter Stordalen) snakker om en sykdom og sier at han ikke vet hvor lenge det er igjen. Dette gjelder konen hans og det er en medisin som ikke virker. 

 

Terror som ser ut til å være i England. Det er i uke en eller to i juli. Vanskelig å se hvilken uke fordi det går over begge. Kan være et forsøk i første uken og selve terroren i uke to. Ser også at en kvinnelig landsleder får masse kritikk. Derfor jeg tror det er England og at det er Theresa May.

Det er 2-3 menn. Han ene er veldig ung. Ser ut til at det er et kjøretøy så regner med at de kjører bil, men kjenner også lukt av krutt, så sikker skyting også. Lukter kanskje ikke krutt, men jeg får det som symbol. Etterpå snakkes det om en som er gravid. 

Så blir det masse snakk om sikkerheten igjen osv. 

 

Lys dame og blond mann avslutter forholdet. Han har fått seg ny kjæreste. 

 

Mange diskusjoner om helse og sykehus. Politikere må på banen. 

 

Sykkelkonkurransen. Ser en i gul skjorte og en i rød skjorte. Tror de krangler. Tror ikke de sloss, men ihvertfall krangel. 

 

Siste uken av juli er valgkampen i full gang. Noen krangler og kjefter. Det blir avslørt falskhet og lureri. Kan dreie seg om forfalskete rapporter eller papirer. Noen forplikter seg til å ordne opp. 

 

Fasit

 

 

Tilbake