Forutsigelser september 2017

09.09.2017

Her kommer MALU's forutsigelser for september 2017.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

Litt sent ute denne mnd siden det er 09. september i dag. Noe av dette så jeg på i slutten av august, så noe KAN ha skjedd allerede, men jeg skriver nå alt jeg har fått opp:

 

Erna blir statsminister. Hun kommer til å måtte gå igjennom vanskelige forhandlinger etterpå og det gjelder noe med sosiale goder, så mulig dette er forhandlinger med KRF.

Støre taper valget. Han blir skuffet og urolig, men ikke overrasket. Jeg tror jo at han allerede vet at han taper, for jeg så han på tv i går og da viste hele kroppsholdningen hans at han forventer tap. 

Han har flere skjeletter i skapet. Nå vil han bruke mer tid på familien.  

Erna gjør litt utskiftninger i regjeringen, spesielt i justisdelen er hun usikker på. Fikser opp i noe der, og også noe rundt barn/familie-delen.  

Angående sykkel-VM, ser det ut til at en viktig rytter er syk og ikke kan delta.

Det skjer det noe rundt Puddefjordsbroen på Laksevåg-siden. Mulig det er en ulykke der barn er involvert. Noe med transport/kjøretøy. Senere får vi gode nyheter angående barn, så mulig det går bedre enn det først ser ut til. 

Politiet får skryt etter sykkel-VM så de gjør antagelig en god jobb. 

Etter VM blir det enormt bråk! Har med ressurser å gjøre og folk mener at noe er ødelagt. Er nok noe med bergensk stolthet. Mye prat, enormt mye følelser i sving, og skuffelse og følelser av svik.  

 

Ser ikke hva det gjelder, men på forsiden av avisen kommer det til å stå med store bokstaver: KRISE! Er svart og hvite farger. 

 

Fasit

 

Tilbake