Forutsigelser januar 2018

26.12.2017

 

Her kommer MALU's forutsigelser for januar 2018.

 

Planen er å skrive måned for måned hva som skjer og se etterpå hvordan det har stemt. Inne i forumet skriver vi inn linker ettersom vi finner dem i media som viser det jeg har "sett". Så følg med i forumet hvordan dette går. Alt ligger under Forutsigelser inne i forumet.

 

 

Blir snakket om at mange har brukt/lånt enormt mye penger på julen/i fjor, men at det går fint med de fleste. Folk flest greier å gjøre opp, så det er en ok økonomi for de fleste nå. Det er på overflaten, mange flere sliter enn man vet. Tror nok diskusjonen vi ser i januar er mer fra den lyse siden.

 

Som vanlig i januar, så blir det slankediskusjoner. Nå ser det ut som det snakkes om noe om fett/fettprosent e.l. 

 

En lys dame med en mann med mørkt hår oppdaterer om hennes sykdom. Det ser ikke lyst ut nå. 

 

Ser ut som et mindre terrorangrep. Det er en storby med veldig høye hus. Kan være USA. Tror det er første eller andre uken av januar. 

 

Trond Giske vil være videre sykemeldt. Det kommer flere anklager mot han. Noen av dem som anklager han er veldig unge og det er snakk om at han har vært fysisk også. Ikke bare prat og forsøk. 

Han er veldig redd for konsekvensen av dette. Redd for å bli alene. Han har problemer som ligger under alt dette. Dette han har gjort fører til skilsmisse senere. 

 

Det kommer overraskende avsløringer i Metoo. En mann som har problemer med rus vil bli anklaget av en dame. Det er løgn. 

 

Det kommer et rabalder av noe Trump har sagt, men han kommer seirende ut av det. 

 

Noe skjult kommer frem. Det blir snakk om at folk må skjermes. Altså at man må sikre en mann slik at han ikke kan gjøre noe mot andre. En dame (politiker?) sier at dette må vi lære av. 

 

 

 

 

Tilbake