Frøken Google

25.02.2018

 

Hold deg unna Google!

 

Som alle andre har jeg også hørt at hvis man er syk, skal man IKKE Google. I sånne tilfeller kan Google tegne Fanden på veggen. Likevel.. 

 

Når man får papirer fra legene og de skriver på latinsk, er det ikke lett å holde labbene fra tastaturet. Man har jo lyst til å vite hvor ille fatt det egentlig er. Ventetiden er jo tortur og kanskje, kanskje finner man noen svar i mellomtiden. Men det er IKKE lurt! 

Jeg fikk et brev denne uken og Googlet meg fram til det jeg trodde det betydde. Trodde jo jeg hadde funnet ut mye, dette var jo tross alt seriøse sider jeg leste på. MEN.. Det jeg lærte også denne uken, er at selv om sidene er seriøse, så skal man også forstå sammenhengen. Å lese litt her og litt der og sette det sammen selv når man ikke har medisinsk utdannelse... IKKE SMART! Jeg gikk rett i kjelleren og ble der i en del dager. Greide ikke å sove alene, klarte ikke å spise, husker nesten ingenting av disse dagene. 

Helt tilfeldig møtte jeg på en bekjent på fredag som spurte hvordan det gikk (hun hadde hørt hva som har skjedd). Vi ble stående å prate og det viser seg at hun jobber med kreft. Jeg fortalte hva jeg hadde Googlet meg frem til, og hun sa: Ehhh.. Det du tror nå, går ikke an. Har aldri hørt at noe sånt kan skje! Etter å ha snakket med henne, føltes det som at jeg hadde sittet i et svart hull og at hun rakk ut hånden og dro meg opp. Nå ser jeg mye mer positivt på ting igjen.  

Nå forholder jeg meg til det legene har sagt: det er livmorhalskreft, de skal operere den bort og gi meg stråling og så er det å komme seg på beina igjen. Det blir en tøff løype, men det får bare være. Så lenge det er noe de kan ordne, så får det ta den tiden det tar. 

Det er to uker til før vi har alle svarene, men som de har sagt før, så har de ikke mistanker om at det har spredd seg. De tror jeg har hatt dette siden ca desember, så har ikke hatt det lenge. Men den ventetiden.. 

 

 

Tilbake